Skip to content

CAL MANJO

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Podreu gaudir de la tranquilitat d'un poble per realitzar una estada de descans o trobada, combinar-ho amb activitats que es poden fer per la zona.

Estem envoltats de camps de cereals i boscos per fer passejades i rutes amb bicicleta, gaudir de la natura avistament de les aus en un ambient tranquil, ruta dels castells, visitar espais naturals com embassaments pantà de Camarasa i de San Llorens de Montgai, les coves, etc. Així com, conèixer el patrimoni cultural gastronomia típica i provar el vi bodegues a 3km., de la casa torro i la chocolata artesanal d'Agramunt,la coca de recapte, Balaguer el mercat dels disaptes els seus monuments...

CAL MANJO es lloga íntegrament per a grups de famílies o amics és ideal per vindre amb els nens. Us convidem perquè vingueu a descobrir-ho!

AFORAMENT 18
 des de 30 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PL-00517


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Carrer de Prat de la Riba, 1-2
Montgai


SERVEIS
ACTIVITATS A PROP

Si penseu allotjar-vos en aquesta casa, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'activitats properes on podeu passar una bona estona. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.