Skip to content

GRANJA PIFARRÉ

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

A l’inici del 2020 Nomon, una entitat de turisme cultural, i l’Associació per a la interpretació de l’Horta de Lleida s’uneixen per oferir l’experiència agrocultural “Engranja’t a l’Horta” en un entorn dissenyat pel pas del temps i la tradició que vol despertar el valor social de la pagesia i la ramaderia.

Engranja’t” és una ruta experiencial per les instal·lacions, l’hort, els estables i les finques de la Granja Pifarré.

En aquesta activitat guiada es passa per 9 punts de trobada: la quadra antiga, la torre Farinetes, l’horta, el galliner, el camí de la séquia major, els camps de fruita, l’estable de vaques del món, la granja de vedelles i l’agrobotiga.

La guia de l’activitat introdueix els espais i la seva història i també proposa activitats vivencials als visitants de l’experiència agrocultural “Engranja’t a l’Horta”. Es tracta d’una proposta per a tots els públics que està pensada per despertar tots els nostres sentits en un entorn rural.

AFORAMENT 12
 des de 12€ adult 6€ infants €
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº:


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Partida Caparrella, 115
Lleida


SERVEIS
ALLOTJAR-SE A PROP

Si penseu visitar aquesta activitat, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'allotjaments propers on podeu allotjar-vos. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.