Skip to content

CAL CABO CELLER

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Som un microceller que es troba situat a la part inferior de la casa, on antigament s'havia situat un antic castell medieval. Les càmbres on es troben les bótes i on descansa el vi van ser excavades fa centenars d'anys per guardar el gra que es recollia en les terres de conreu. Avui en dia, aquests espais han estat reformats per tal de poder tenir un celler el màxim de funcional amb el reduït espai que es compta.

Actualment comptem amb unes 15 hectàries de vinya i olivera. Aquestes terres que serveixen per la producció de vins i olis estan situades al terme municipal de Sant Martí de Riu Corb, on d'aquestes, extreiem la millor part del fruit que ens proporcionen, mentre que la resta és venuda a altres productors i vinicultors.

AFORAMENT 12
 des de 12 €
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº:


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Castell, 30
Sant Martí de Maldà


SERVEIS
ALLOTJAR-SE A PROP

Si penseu visitar aquesta activitat, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'allotjaments propers on podeu allotjar-vos. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.