Skip to content

OLI D'OLIVA COMETES

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

"El nostre objectiu és donar a conèixer el procés d'elaboració de l'oli d'oliva mitjançant el sistema d'agricultura ecològica i biodinàmica i aprofundir en el coneixement de la cultura de l'oli".

ACTIVITATS D’OLEOTURISME:

- VISITA ESTÀNDARD: Inclou visita guiada al molí i als bancals d'oliveres, cata de 8 olis d'oliva verge extra i condimentats i passejada lliure senyalitzada

per la finca.

- VISITA ESTÀNDARD AMB APERITIU: Inclou visita guiada al molí i als bancals d'oliveres, cata de 8 olis d'oliva verge extra i condimentats, aperitiu entre

oliveres i passejada lliure senyalitzada per la finca.

- ESMORZAR ENTRE OLIVERES + VISITA ESTÀNDARD: Inclou esmorzar complet entre oliveres, visita guiada al molí i als bancals d'oliveres, cata de 8 olis

d'oliva verge extra i condimentats i passejada lliure senyalitzada per la finca.

- EXPERIÈNCIA DE LA COLLITA (només mesos d'octubre i novembre): Inclou viure la collita en primera persona, participar en el procés d'elaboració de

l'oli, cata dels 8 olis d'oliva verge extra i condimentats que s'elaboren a la finca, dinar al bancal d'oliveres i passejada lliure senyalitzada per la finca.

LA NOSTRA FILOSOFIA:

Som una petita empresa familiar i la nostra filosofia es basa en obtindre un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat amb un respecte total pel medi ambient mitjançant una agricultura ecològica i biodinàmica. Disposem de molí propi a la finca.

El nostre valor diferencial és la producció d'oli d'oliva mitjançant l’agricultura ecològica i també la biodinàmica, ja que és la que menys químics utilitza i on la intervenció humana és la més respectuosa amb el medi ambient i la que segueix més els ritmes i cicles de la natura.

L'obstinació per la constant millora del nostre oli l’apliquem en totes les seves vessants, des del camp, l’arbre, el fruit fins al molí i la conservació del de l'oli acabat. Cada any ens fixem el repte d’aplicar millores per augmentar encara més la qualitat de l’oli que produïm.

La finca està inscrita al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), per tant està certificada a “ecològica” i també disposem del certificat biodinàmic, per la certificadora internacional d’agricultura biodinàmica DEMETER. Els requisits de la Normativa Demeter, la que certifica que un producte és biodinàmic, són més exigents que els requerits pels productes ecològics.

Actualment som un dels pocs productors d’oli d’oliva verge extra ecològic i biodinàmic amb certificat DEMETER a Espanya i el únics a Catalunya.

Ubicació: 41.421540, 0.830610 (Accés a la finca des de la població de Cervià de les Garrigues)

AFORAMENT 14
 des de 12 €
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº:


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Finca Les Cometes, Pol. 1 Parcel·la 63
La Pobla de Cérvoles (accés a la finca per Cervià de Les Garrigues)


SERVEIS
ALLOTJAR-SE A PROP

Si penseu visitar aquesta activitat, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'allotjaments propers on podeu allotjar-vos. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.