Skip to content

CAL ALBAREDA

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Benvinguts a Cal Albareda, antiga i gran casa de pagès situada a la comarca de la Noguera al petit poble de Coscó, vora a Agramunt i dins la província de Lleida.

La casa ha estat restaurada en tot detall, conservant l’estructura de la pedra i de la fusta vella, però donant´li totes les comoditats pròpies d’una casa moderna.

La casa ha estat categoritzada amb Tres espigues (Gran Confort) pel que ofereix les condicions per que hi tingueu una molt bona estada.

Capacitat per a 15 persones mes 2

AFORAMENT 15
 des de 35 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme 3 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PL-00367


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Plaça Major, 7
Coscó


SERVEIS
ACTIVITATS A PROP

Si penseu allotjar-vos en aquesta casa, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'activitats properes on podeu passar una bona estona. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.