Skip to content

CAL CABO CELLER

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

KNOW THE PLACE

Som un microceller que es troba situat a la part inferior de la casa, on antigament s'havia situat un antic castell medieval. Les càmbres on es troben les bótes i on descansa el vi van ser excavades fa centenars d'anys per guardar el gra que es recollia en les terres de conreu. Avui en dia, aquests espais han estat reformats per tal de poder tenir un celler el màxim de funcional amb el reduït espai que es compta.

Actualment comptem amb unes 15 hectàries de vinya i olivera. Aquestes terres que serveixen per la producció de vins i olis estan situades al terme municipal de Sant Martí de Riu Corb, on d'aquestes, extreiem la millor part del fruit que ens proporcionen, mentre que la resta és venuda a altres productors i vinicultors.

CAPACITY 12
 price from 12 €
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº:


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Castell, 30
Sant Martí de Maldà


SERVICES
STAY NEARBY

If you plan to visit this activity, below we propose a random selection of nearby accommodation where you can stay. If you want to see more, we suggest you go to the search engine by territories.