Skip to content

CAL MANJO

Rent only full house

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

KNOW THE PLACE

Podreu gaudir de la tranquilitat d'un poble per realitzar una estada de descans o trobada, combinar-ho amb activitats que es poden fer per la zona.

Estem envoltats de camps de cereals i boscos per fer passejades i rutes amb bicicleta, gaudir de la natura avistament de les aus en un ambient tranquil, ruta dels castells, visitar espais naturals com embassaments pantà de Camarasa i de San Llorens de Montgai, les coves, etc. Així com, conèixer el patrimoni cultural gastronomia típica i provar el vi bodegues a 3km., de la casa torro i la chocolata artesanal d'Agramunt,la coca de recapte, Balaguer el mercat dels disaptes els seus monuments...

CAL MANJO es lloga íntegrament per a grups de famílies o amics és ideal per vindre amb els nens. Us convidem perquè vingueu a descobrir-ho!

CAPACITY 18
 price from 30 €/night
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº: PL-00517


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Carrer de Prat de la Riba, 1-2
Montgai


SERVICES
ACTIVITIES NEARBY

If you plan to stay in this house, below we suggest a random selection of nearby activities where you can have a good time. If you want to see more, we suggest you go to the search engine by territories.