Skip to content

GRANJA PIFARRÉ

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

KNOW THE PLACE

A l’inici del 2020 Nomon, una entitat de turisme cultural, i l’Associació per a la interpretació de l’Horta de Lleida s’uneixen per oferir l’experiència agrocultural “Engranja’t a l’Horta” en un entorn dissenyat pel pas del temps i la tradició que vol despertar el valor social de la pagesia i la ramaderia.

Engranja’t” és una ruta experiencial per les instal·lacions, l’hort, els estables i les finques de la Granja Pifarré.

En aquesta activitat guiada es passa per 9 punts de trobada: la quadra antiga, la torre Farinetes, l’horta, el galliner, el camí de la séquia major, els camps de fruita, l’estable de vaques del món, la granja de vedelles i l’agrobotiga.

La guia de l’activitat introdueix els espais i la seva història i també proposa activitats vivencials als visitants de l’experiència agrocultural “Engranja’t a l’Horta”. Es tracta d’una proposta per a tots els públics que està pensada per despertar tots els nostres sentits en un entorn rural.

CAPACITY 12
 price from 12€ adult 6€ infants €
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº:


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Partida Caparrella, 115
Lleida


SERVICES
STAY NEARBY

If you plan to visit this activity, below we propose a random selection of nearby accommodation where you can stay. If you want to see more, we suggest you go to the search engine by territories.