Skip to content

LES GRAUS

Lloguer casa completa o habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Les Graus és una casa que disposa de quatre apartaments, que es poden llogar junts o per separat.

- Apartament Parellada: amb capacitat per a 5 persones; 1 habitació doble, 1 triple, 2 llits supletoris i cambra de bany.

- Apartament Merlot: amb capacitat per a 4 personas; 1 habitació doble, 1 habitació de matrimoni, 2 llits supletoris i cambra bany.

- Apartament Macabeo: amb capacitat per a 3 persones; 1 habitació triple, 2 llits supletoris i cambra de bany.

- Apartament Xarel·lo: amb capacitat per a 3 persones; 1 habitació individual, 1 habitació de matrimoni, 2 llits supletoris, i cambra de bany.

Amb activitats d’enoturisme i visita de les vinyes de la família. També es poden fer rutes a cavall, lloguer de bicicletes i senderisme.

AFORAMENT 15
 des de 50 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00243


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Font Rovira, 62
Font-Rubí


SERVEIS
ACTIVITATS A PROP

Si penseu allotjar-vos en aquesta casa, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'activitats properes on podeu passar una bona estona. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.