Skip to content

TORCLUM OLI D'OLIVA

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, Torclum Oli d’Oliva us ofereix un 15% de descompte en les visites d’oleoturisme.

CONEIX EL LLOC

Som una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès (Tarragona) que porta generacions dedicada al cultiu de l’olivera. Actualment controlem tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir-te el millor oli d’oliva verge extra (oove) ecològic de la nostra terra.

Els nostres cultius estan situats en una zona privilegiada, als peus de la serralada Prelitoral, amb el Montmell a l’esquerra – el cim més alt del Baix Penedès – i unes vistes immillorables cap al mar.

Les condicions d’aquest paratge fan de l’oli de Torclum un producte molt especial. Una gran terra, la baixa pluviometria i un clima suau permeten fer una collita molt primerenca que comença cap a finals d’octubre.

El resultat és un oli afruitat excel·lent amb una tonalitat totalment verdosa.

El nostre oli d’oliva s’elabora exclusivament amb els fruits de les nostres pròpies oliveres, fet que ens permet controlar el producte des de l’origen.

Cuidem les nostres oliveres amb molta cura, seguint els principis de l’agricultura ecològica i reduint al mínim els processos mecanitzats.

Creiem en l’agricultura de proximitat. Per això el nostre oli no recorre grans distàncies: va directament de la nostra finca fins a la teva taula.

AFORAMENT 2-30
 des de 20 €
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº:


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Plaça de Pau Casals, 5
La Bisbal del Penedès


SERVEIS
ALLOTJAR-SE A PROP

Si penseu visitar aquesta activitat, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'allotjaments propers on podeu allotjar-vos. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.