Skip to content

CAL TUYÀ

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Cal Tuyà està situat a 7 quilòmetres de Vilafranca, al bell mig del Penedès, fruint d’una immillorable situació per gaudir dels paisatges d’aquesta comarca de vins i caves. En els nostres allotjaments gaudiran d’un ambient molt relaxant, de contacte directe amb la natura i amb la vida rural. Cal Tuyà de Dalt i Cal Tuyà de Baix són els antics graners reconvertits en dos acollidors allotjaments, de cinc places cadascun.

Cal Tuyà de Dalt és un encantador allotjament per a 5 persones. Disposa d’una vista privilegiada de l’entorn de les vinyes que envolten Cal Tuyà. Aquest allotjament disposa d’una habitació de matrimoni, una habitació doble i una habitació individual. A banda, també hi ha un lavabo amb farmaciola, una cuina/menjador i una sala d’estar amb TV.

Cal Tuyà de Baix és un allotjament molt acollidor a peu de carrer. Des de Cal Tuyà de Baix gaudirà de les meravelloses vistes del jardí. Aquest allotjament amb capacitat per a 5 persones, disposa d’una habitació de matrimoni, una habitació doble i una habitació individual. A banda, també hi ha un lavabo amb farmaciola, una cuina/menjador i una sala d’estar amb TV.

Els obrim les portes per què hi facin estada i, per uns dies, oblidar el rellotge i desconnectar de l’estrès quotidià. La seva localització, en ple clima mediterrani, permet gaudir d’un temps assolellat pràcticament tot l’any.

Gràcies a la seva situació, poden disposar de l’oferta lúdica de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Barcelona, Tarragona… A banda que permet portar a terme un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, tant enoturístiques, culturals com esportives o de lleure.

AFORAMENT 10
 des de 56 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº:


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Carrer núm. 114-115
Sant Martí Sarroca


SERVEIS
ACTIVITATS A PROP

Si penseu allotjar-vos en aquesta casa, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'activitats properes on podeu passar una bona estona. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.