Skip to content

CAL JERONI

Lloguer casa completa o habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Allotjament turístic compartit (habitacions de lloguer) i amb espais comuns (cuina i menjador) ideal per passar uns dies en família en un entorn natural privilegiat. Totes les habitacions disposen de bany individual. Capacitat per a 8-10 persones.

Característiques:

1 Habitació triple amb bany, 3 Habitacions dobles amb bany, Servei d'habitacions

TV, WiFi gratuït, Cuina i menjador compartits, Piscina i zona d'esbarjo, Jardí, Terrassa, Calefacció, Pàrquing gratuït.

Fes de pagès i participa per un dia en la collita de préssecs i cireres al juny, o en la verema de les nostres vinyes al setembre.

AFORAMENT 10
 des de 55 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00019


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Cantallops, 24
Cantallops - Avinyonet del Penedès


SERVEIS
ACTIVITATS A PROP

Si penseu allotjar-vos en aquesta casa, aquí al dessota us proposem una selecció aleatòria d'activitats properes on podeu passar una bona estona. Si en voleu veure més, us suggerim que aneu al cercador per territoris.