Skip to content

CAL RAJOLER

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Cal Rajoler es un allotjament rural independent, al costat de la casa pairal Can Llovera, situat al nord del Pla de L'Estany, tocant a l'Alt Empordà, a les afores del petit nucli rural d'Orfes.

La casa ha estat restaurada perquè les estades siguin còmodes i agradables. Disposa de cuina completament equipada i gran menjador -sala d'estar i està voltada d'un ampli jardí, amb arbres de diferents espècies , piscina, barbacoa, ping-pong, etc. Desprès hi ha els camps de conrreu i els boscos.

Activitats que es poden fer: Descansar i gaudir del paisatge i de la casa, passejades a peu o en bicicleta (tenim BTT's), visites a espais naturals (Banyoles, Aiguamolls de l'Empordà, Cap de Creus, Zona volcànoca de la Garrotxa, etc.), visites culturals (Besalú, Sta. Pau, Ripoll, S.Pere de Rodes, Vilabertràn, Empúries, Girona, Figueres, Ullastret etc.).

AFORAMENT 14
 des de 70 €/nit
Web
Allotjament rural 1 Allotjament rural
Agroturisme 3 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PG-00130


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Masos de l'Estopera
Orfeo - Vilademuls


SERVEIS