Skip to content

MAS MASALLER

Lloguer casa completa o habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Mas Masaller és un mas del s. XIII que antigament es dedicava a l’agricultura, ramaderia (explotació de vaques) i producció de vi.

A la planta baixa del Mas Masaller encara es conserven tot l’entramat de quadres en el seu estat original. Les tines de vi es troben integrades a la sala menjador de la part reformada el 2010.

A la zona exterior de la casa, el que antigament era l’hort del mas, actualment hi ha un jardí d’uns 500 m² completament tancat amb mur de pedra i decorat amb el pou i el viver de la casa.

El jardí del Mas Masaller disposa d’una piscina amb accés protegit per a la mainada, un parc infantil, zona de relax sobre unes hamaques a l’ombra fresca de les moreres i una barbacoa.

La primera planta del Mas Masaller, és la part reformada per gaudir del turisme rural. La pallissa, és actualment el saló principal de la casa, on hi ha la TV comunitària, la llar de foc, zona de jocs i connexió WIFI de 3 megues gratis

A la resta de la casa hi ha una sala menjador, les 6 habitacions amb el bany privat, connexió WIFI gratuït de 3 megues, calefacció/ventilador i TV amb port USB.

A la part exterior de la primera planta hi trobem una gran eixida solàrium (on s’hi serveixen els sopars a l’estiu) i un relaxant porxo amb vistes sobre el jardí del Mas Masaller.

AFORAMENT 14
 des de 57 €/nit
Web
Allotjament rural 1 Allotjament rural
Agroturisme 1 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PG-00711


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Barri Rabioses, 5
Cruïlles


SERVEIS