Skip to content

Mas Can Font

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, Mas Can Font us ofereix una visita gratuïta a la granja Llavora de porcs ecològics nascuts, criats i elaborats a l'Empordà, que gestiona la família.

Llavora és una granja ecològica de Ventalló, integrada al territori, que respecta l'entorn natural i el benestar animal, i que produeix aliments d'alta qualitat, sense antibiòtics ni additius químics.

CONEIX EL LLOC

Can Font és una masia catalana del 1900 que els pares dels meus besavis van construir als afores del poble de Ventalló. És una propietat amb explotació agrícola ecològica que consta de dues cases i una granja darrere. Nosaltres vivim en una de les dues cases (tot i que no estarem quan la casa estigui llogada).

És una masia molt tranquil·la, allunyada de qualsevol tràfec, molt assolellada i envoltada de camps de cultiu.

La masia principal (la que es lloga) és del 1900, encara que l'hem restaurada el 2018 adequant-la a les comoditats actuals (calefacció, ventiladors, banys i cuina nous).

Ens agrada portar una vida tranquil·la, per la qual cosa si busqueu un lloc amb wifi, grans pantalles... aquest no és el lloc que esteu buscant. Per contra, aquí trobareu un lloc on gaudir amb els vostres, estar tranquils en un ampli jardí, a l'ombra o al sol, fer passejades pels voltants, veure animals a la granja o al mateix jardí (conills, gallines i un munt d'ocells i nius).

Podreu arribar al poble fent una passejada de 5 minuts i hi podeu trobar una galeria d'art contemporani, un petit colmado "Ca la Lurdes", una carnisseria i un parell de restaurants "El Teatret" i "La Bassa". Un passeig pel poble sempre resulta molt agradable. Ventalló és un petit i bell poble de pedra.

També podreu fer una passejada d'uns 30 minuts fins arribar al riu oa uns petits llacs artificials on us podreu banyar o simplement gaudir de les vistes.

El wifi només està disponible a algunes zones del jardí.

AFORAMENT 12
 des de 45 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: HUTG-030007


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Camí de les Oliveres, 54
Ventalló


SERVEIS