Skip to content

EL MOLÍ DE SIURANA

Lloguer només habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Casa rural situada en el sí d'una explotació agraria dedicada principalment a les vadelles brunes del pirineu. Agroturisme desde 1995.

Es troba a 500 m del petit poble de Siurana (140 hab.), a 7 km. de Figueres i a 8 km. de la platja de St. Pere pescador i del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

La casa esta envoltada de camps de conrreu i de lloredes. Te 10.000 m2 de jardí amb arbres d'ombra, plantes, arbustes medicinals, hort i terrassa.

El Molí disposa de 7 habitacions i 1 apartament , totes amb bany, una amb terrasa, tres amb balco i una tipus suite amb entrada independent amb nevera i tv. Totes molt grants, de 17 m2 a 22 m2, amb llits confortables i de mides especialment grants, de 180x200 cm.

Es poden fer rutes en bicicleta per carreteres locals poc transitades. Parlem anglès i francès.

Els indrets més interessants són: Museu Dalí (7 km).Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà (7 km), Sant Pere de Rodes (15 km) i Cadaqués (20 km).

AFORAMENT 17
 des de 45 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PG-00086


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Carrer del Pont, 18
Siurana d'Empordà


SERVEIS