Skip to content

CAN MASSOT

Lloguer només habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Can Massot és un mas que carrega amb una forta trajectòria històrica. Com el seu nom indica pertanyia a una petita família de la burgesia benestant del segle XVII, els Massot. Cap a finals del dinou el mas seria comprat per la família Llosa, la qual encara ara, el seu llegat hi és present.

Les seves majestuoses parets van ser aixecades pels volts del segle XVII i en elles hi ha escrita la memòria i la vida de moltes generacions. Les seves cinc grans voltes de pedra que la caracteritzen són el testimoni directe de fets rellevants com l’incendi del mas per part de l’exèrcit francès en la Guerra dels Pirineus, la visita de la Reina Isabel II per raons desconegudes, les emboscades de trabucaires un cop acabada la Guerra Carlina, o ja en l’època recent, l’ocupació militar de la casa com a punt estratègic en plena Guerra Civil.

Actualment convertida en masia de Turisme Rural, és ideal per a famílies amb nens i una bona opció per un turisme tranquil de muntanya.

Habitacions

Can Massot disposa de 6 espaioses habitacions amb capacitat per a 15 persones.

Decorades amb estil rústic aconsegueixen l'espai perfecte per un turisme tranquil i de proximitat.

2 habitacions triples (ideal families)

4 habitacions dobles (ideal parelles)

AFORAMENT 15
 des de 44 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme 3 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PG-OO169


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Carretera de Maçanet, 17
Darnius


SERVEIS