Skip to content

CAN BURGUÈS

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Can Burguès és una masia catalana els orígens de la qual es remunten al segle XIII. Com la majoria de masies catalanes s’ha transmès sempre de pares a fills. Amb el pas dels anys la casa ha anat creixent i evolucionant, i canviant d’acord a cada època; tot i així manté l’encant i la bellesa original. Els jardins i els camps que l’envolten fan que s’hi respiri una atmosfera de pau i tranquil·litat.

Can Burguès ha estat sempre una masia lligada a l’agricultura i la ramaderia. A mitjans del segle passat la nostra família va incorporar el cultiu de l’avellaner. Posteriorment, l’any 2004 es va fer la reconversió a cultiu ecològic, fent una aposta per la sostenibilitat i la salut. Darrerament hem diversificat l’activitat habilitant una part de la masia com allotjament d’agroturisme, i ja fa més de 15 anys que gaudim d’aquesta experiència.

A Can Burguès hi ha 3 allotjaments totalment independents.

La zona exterior de la casa és comú per als hostes dels tres apartaments (La Caseta, Els Cirerers i Els Cingles). És una zona enjardinada molt gran i espaiosa. És un lloc tranquil i amb un ambient familiar, perfecte per passar uns dies relaxants a la natura.

A l'àrea de jardí i a la piscina i un porxo amb barbacoa, sauna, zona infantil amb gronxadors i altres jocs, billar, ping-pong, xarxa de bàdminton i volei, porteria de futbol i mini golf.

La piscina està climatitzada i operativa del 28 de març al 28 d'octubre.

Tot i que hi ha el centre del poble ben a prop, estar a Can Burguès és com estar a un oasis de tranquil·litat. La nostra casa rural és ideal per a famílies i parelles, per fer una escapada a la natura, i per gaudir d’un entorn de calma i confort.

Hi ha diverses activitats per fer: senderisme, exploració dels voltants amb bicicleta o simplement relaxar-se a la piscina i sauna.

També tenim animals de granja i una petita agrobotiga on es poden comprar productes de la finca, de la zona i de proximitat.

AFORAMENT 14
 des de 35 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme 3 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-000215


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Casa Can Burguès, S/n
Santa Eulàlia de Ronçana


SERVEIS