Skip to content

CAL TARRÉS

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Cal Tarrés és una antiga casa de poble restaurada durant l’any 2004. Està situada a La Coma, un municipi del Pre-Pirineu, d’uns 230 habitants i que es troba a 1.000 m. d’alçada. La casa està dividida en dos espais, Cal Tarrés i L’Eixida. Disposa d’un jardí amb barbacoa, i a uns 100 metres hi ha la piscina municipal .

La casa més gran, Cal Tarrés, té capacitat per a 9 persones. A la planta baixa hi ha un ampli rebedor, on es troben la rentadora i la planxa. Al primer pis trobem el menjador amb llar de foc i la cuina, totalment equipada, que comparteixen un mateix espai. També en aquest pis hi ha dues habitacions, cadascuna amb bany complet. I al segon pis s’hi troben dues habitacions més amb els banys respectius.

L’Eixida és la casa petita i està habilitada per acollir quatre persones. A la planta baixa hi ha una sala comuna i una cuina-menjador, del tot equipada, amb llar de foc,. A la sala comuna hi ha la rentadora i la planxa. Al segon pis hi trobem dues habitacions amb bany complet cadascuna.

El Solsonès és una comarca privilegiada en quan a activitats. El Port del Comte a menys de 20 Km de Cal Tarrés ofereix a l'esquiador un domini esquiable en continua ampliació en els darrers anys, nous telecadires, canons... Els esports d'aventura s'han anat imposant ja que la geografia de la comarca ho permet, vols biplaça en parapent, senderisme, piragüisme, bicicleta de muntanya... També hi ha una gran varietat d’instal•lacions esportives, golf...Les excursions per tot l'entorn de la Vall de Lord son magnífiques sortides ja siguin a peu, en bicicleta o en cotxe.

AFORAMENT 13
 des de 25 €/nit
Web
Allotjament rural 1 Allotjament rural
Agroturisme 1 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PL-00459


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Carrer de l'Església, 18
La Coma i la Pedra


SERVEIS