Skip to content

LA CIRERETA

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Turisme rural a Catalunya per gaudir de l’entorn rural amb totes les comoditats i equipaments actuals. Veniu i disfruteu de l’agroturisme i el turisme rural al Berguedà. Hi ha llocs molt diferents per visitar i racons molt interessants per descobrir.

Casa rural situada al municiì de Casserres i ubicada dins d'una explotación agrícola i ramadera.

La casa rural està completament restaurada i reformada.

La Cirereta disposa de cuina-menjador al costat d’una àmplia sala d’estar, amb tot el necessari per gaudïr d’una bona estada.

A l’exterior, piscina, barbacoa, taules i cadires, llit elàstic.

Prop de la casa es troba l’església romànica de St. Miquel. Es poden fer excursions a peu o amb bicicleta de muntanya per camins assenyalats. Indret molt tranquil, des d’on es pot gaudir d’una magnífica vista panoràmica del Berguedà.

AFORAMENT 13
 des de 50 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº:


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Casa Vilardaga
Sagàs


SERVEIS