Skip to content

CASAMIRA

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Masoveria totalment restaurada amb mobiliari antic i que ofereix una molt bona qualitat de serveis. La bona situació de la casa permet gaudir d'una gran tranquil•litat i d'un entorn paisatgístic molt bonic.

Disposa de televisió, rentadora, llar de foc, celler i jardí exterior amb barbacoa, piscina pròpia, tennis-taula, futbolín, així com també d'espais destinats al lleure. És ideal per a realitzar tot tipus d'esports (bicicleta de muntanya, hípica, senderisme, ...).

Es pot llogar com a allotjament rural independent (ARI).

Indrets d'interès: Berga (10 km), Rasos de Peguera - Estació d'Esquí (20 km), Andorra, Pirineus, Parc Natural Cadí-Moixeró (30 km).

AFORAMENT 15
 des de 40 €/nit
Web
Allotjament rural 1 Allotjament rural
Agroturisme 1 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00122


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Casa Canellas
Sagàs


SERVEIS