Skip to content

CAL MINGUET

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Cal Minguet és una casa de pagès totalment rehabilitada tot conservant l’estil rústic de l’època però amb tots els elements de confort actuals.

Està situada enmig d’una explotació agrícola i ramadera, envoltada de conreus i prats, i gaudeix d’unes excel•lents vistes del Pre-pirineu.

Es poden visitar els animals de la granja, practicar senderisme i BTT, així com altres activitats per gaudir de la natura en un ambient tranquil i familiar. Barbacoa a l'exterior, billar i futbolí.

Estem situats en un lloc ideal per conèixer la comarca. A pocs quilòmetres del massís del Pedraforca, el Parc Natural Cadí Moixeró, l’estació d’esquí dels Rasos de Peguera, els Jardins Artigues de Gaudí, entre molts altres indrets.

AFORAMENT 12
 des de 30 €/nit
Web
Allotjament rural 1 Allotjament rural
Agroturisme 1 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00296


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Cal Minguet, s/n
Casserres


SERVEIS