Skip to content

TORRE D’EN BOFILL

Lloguer només habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

La Torre d'en Bofill és una masia de pedra i data del 1870.

Annex a la casa hi havia la pallissa que va ser restaurada al 1998 per dedicar-la a l'agroturisme. Ens vam donar d'alta a la Generalitat amb el PCC-000128 i amb la modalitat Masia per poder-vos oferir la nostra cuina casolana, tradicional i amb productes propis de la nostra terra. Vam tenir molta cura per conservar tot el que es podia, i amb el que es va haver de refer vam intentar mantenir el tipus de construcció antiga.

Com que les ganes eren moltes però l'economia escassa, vam buscar i restaurar mobles antics. Per aquest motiu cada habitació i cada estança té la seva personalitat. A més a més, cada habitació és d'un color diferent.

A l'entrada tenim una taula gran i uns bancs per seure a la vora del foc, a l'esquerra la cuina i a la dreta el menjador.

Per l'escala s'accedeix a la planta superior on hi ha les habitacions, la sala de lectura, el racó dels infants, la volta gran: un espai per desconnectar que 'diuen' s'hi respira tranquil·litat, i la piscina..

Veniu a la Torre d'en Bofill i descobrireu una masia tradicional de pagès amb una família de quatre generacions (àvia, pares, fills i néts) on esperem us hi trobeu com a casa.

SERVEIS

Tenim 5 habitacions dobles o triples amb bany.

Llar de foc, menjador, sala de lectura, sala d’estar i TV, racó dels nens,...

Piscina coberta i climatizada

Cuina senzilla i elaborada de forma tradicional.

AFORAMENT 15
 des de 56 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme 3 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PCC-000128


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Barri Segalers, 97
Cardona


SERVEIS