Skip to content

MAS SET-RENGS

Lloguer casa completa o habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Mas Set-Rengs és una masia situada en un entorn natural privilegiat al cor de Catalunya, més concretament a Sant Salvador de Guardiola, un poble de la comarca del Bages.

Des de la masia es poden contemplar vistes a Montserrat, sens dubte un dels principals punts d’interès. Un lloc envoltat 100% de natura ideal per desconnectar dels grans nuclis urbans, sense contaminació acústica ni lumínica.

Es troba a 75 km de Barcelona, a 20 km de Montserrat, a 60 km de la platja de Vilanova i la Geltrú i a 152 km d’Andorra.

La casa rural compta amb 3 apartaments totalment equipats, dos d’ells amb capacitat per a 4 persones i l’altre per a 5 (es poden llogar tant individualment com conjuntament). Una sala comuna amb llar de foc, piscina amb zona chill out, taula de ping-pong, barbacoa exterior i parc infantil per als més petits.

AFORAMENT 17
 des de 28 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00395


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Mas Set-Rengs
Sant Salvador de Guardiola


SERVEIS