Skip to content

LES CORTS DE BIOSCA

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquestgs avantatges.

CONEIX EL LLOC

Casa de pagès típica de l’interior de Catalunya amb capacitat per a 5 persones (+ 1 en supletori). Agroturisme equipat, còmode i amb vistes esplèndides a una hora de Barcelona. Calefacció amb biomassa forestal, connexió a Internet, piscina, terrassa amb mobiliari i passeig de coneixement del patrimoni rural que inclou barraques de vinya.

La casa ocupa una part de la masia pairal Biosca, citada per primer cop l’any 955 i situada a la vessant sud de la Serra de Castelltallat, en una zona PEIN (Pla d’Espais d’Interès Natural) a 850 metres d’altitud. Les Corts de Biosca compta amb dues habitacions dobles, una habitació individual-biblioteca (que pot convertir-se en doble), bany complet i lavabo, cuina, menjador-sala d’estar amb foc a terra, i terrassa de grans dimensions. Té vistes excel·lents a Montserrat i està plenament equipada: calefacció, cuina amb microones i rentavaixelles, rentadora, televisió, mobiliari per a nadons, wifi… A l’exterior, una era extensa, jardí i piscina integrada en un camp de conreu. S’admeten animals de companyia.

AFORAMENT 6
 des de 50 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00089


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Casa Biosca
Castelltallat


SERVEIS