Skip to content

CAN FONTANELLES

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Can Fontanelles és una antiga masia del segle X, situada a la comarca del Bages a Castellfollit del Boix, en zona de muntanya, sota el Cogulló de Can Torre (877 m) centre geogràfic de Catalunya. La Masia s'han rehabilitat i funciona amb lloguer integra mínim 19 màxim 25 persones mes dos bressols gratuïts.

La casa està totalment equipada per passar l'estada, només cal portar el menjar i el beguda.

A més consta d'una sèrie d'edificacions: el corral, el paller, els coberts i l'ermita romànica de Sant Vicenç de Fontanelles (segle XII) documentada en un testament en 1172, i amplis espais exteriors, tot això destinat a tota classe d'esdeveniments.

La finca té una extensió de 372 hectàrees de boscos, pastures, cultius de cereals, ametllers, oliveres, vinya i també es conreen llegums: cigrons i les famoses mongetes de Castellfollit del Boix.

La casa principal és una masia catalana del segle X que conserva tot el seu aspecte original a l'exterior i que a estat rehabilitada a l'interior amb molta manyaga de conservar detalls que tenien les cases d'abans. Compta amb nou habitacions molt àmplies i equipades amb tot el necessari, quatre banys, dues cuines i un gran menjador per a una capacitat de 25 persones.

AFORAMENT 25
 des de 30 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00400 PB-00465


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Can Fontanelles
Castellfollit del Boix


SERVEIS