Skip to content

La Farraja de Cal Farrés

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Cal Farrés es troba en el petit nucli rural d’Aleny (24 habitants) d’alt d’un turó, al centre de Catalunya.

La casa de La Farraja és una casa rural a peu de jardí, és espaiosa i està tota en una sola planta, té capacitat per a 6 places i a més és accessible per a minusvàlids.

Disposa de 3 habitacions dobles, 2 banys i una gran sala d’estar amb menjador i cuina.

És una casa ideal per una estada amb amics o en família.

A més a més podeu gaudir de totes les instalacions: jardí, barbacoa, sala de jocs amb billar i ping pong i per suposat de la piscina que esta en un segon gran jardí molt a prop de la casa.

Si sou un grup gran podeu llogar conjuntament les dues cases de Cal Farrés: Les Corts i La Farraja.

La història de la nostra família es remunta molt enrere, les primeres notícies escrites daten del segle XI, quan aquí s’aixecà un castell del qual encara en trobem vestigis dins l’actual casa pairal de Cal Farrés. Des de llavors aquestes pedres han vist com al seu voltant sorgien nous edificis i en definitiva el poble, i com les seves gents s’anaven adaptant a les circumstàncies i necessitats del moment. D’aquesta mateixa manera, aprofitant antics edificis i dependències ramaderes de Cal Farrés hem habilitat les cases rurals de La Farraja i de Les Corts.

En la seva rehabilitació hem procurat respectar al màxim l’arquitectura tradicional, buscant l’equilibri entre un ambient rústic, però a la vegada còmode i funcional on poder-vos acollir i compartir amb tots vosaltres aquestes pedres, parets i voltes que ens van llegar els nostres avantpassats.

Si mireu al vostre voltant trobareu un paisatge treballat pels pagesos, els camps diferents en cada estació, hi ha camins i corriols que ens porten d’un lloc a l’altre tranquil·lament, en un volt en bicicleta o caminant. Cada racó és un nou paisatge, cada època de l’any té els seus olors i colors propis, volem compartir amb vosaltres aquests turons que ens estimem, estem segurs que us acolliran i us sentireu tant propers a la terra com nosaltres.

AFORAMENT 6
 des de 30 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme 3 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PCC-000307


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Cal Farrés - Aleny
Calonge de Segarra


SERVEIS