Skip to content

CAL CARULLA

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Us obsequiarem amb algun producte local, segons la temporada i disponibilitat. Per exemple des d'ous de casa, a nous, ametlles o alguna hortalissa de l'hort o bé una ampolla de vi o mel de la zona.

CONEIX EL LLOC

Cal Carulla, és una casa de pagès del s. XIV inscrita dins del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Situat a l'Astor, un llogaret de pedra medieval, rodejat de camps i bosquets a 85 km de Barcelona.

Després de 14 generacions, les antigues dependències agrícoles, com l'antiga premsa o els corrals, s'han restaurat formant 7 cases de turisme rural amb una amb capacitat de 2 fins a 31 places. Cada allotjament està completament equipat amb totes les comoditats, llar de foc, decoració rústica, mobles antics, cuina, bany, mobles de jardí i barbacoa d'ús exclusiu.

Compta amb jardí amb piscina exterior, sala de jocs amb ping-pong, corral i cavalls. Zones infantils i activitats esportives com la cistella de bàsquet o lloguer de bicicletes. També es pot gaudir de sessions privades a l'SPA, que disposa de bufadors d'aire, cascada, natació contra corrent, cromoteràpia, etc

La família Carulla combina l’activitat agrària del conreu de cereal amb un turisme sostenible i responsable. Des de sempre han cregut en el territori, la seva gastronomia, els poblets amagats de l'Anoia i la Segarra, les activitats de la zona i la seva gent.

Paratge ideal tant per a parelles o famílies amb nens i mascotes. Com per a grups o empreses, ja que hi ha una sala gran amb cuina per reunir-se. Gaudireu de la vida a pagès i de la tranquil·litat del camp.

AFORAMENT 31
 des de 46 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-00156


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Cal Carulla
L'Astor


SERVEIS