Skip to content

MAS DE SERRA

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

CONEIX EL LLOC

El Mas de Serra és una masia datada del segle XII rehabilitada per a la pràctica de l'agroturisme. A la finca agrícola us oferim l'oportunitat de poder ser actors del paisatge, donat que la nostra activitat principal és la pagesia. El territori que ens envolta és característic pels mosaics variats d'avellaners i ametllers amb oliverars i horta de temporada, com ara calçots, patates i tomàquets.

El Mas al llarg dels anys ha anat adequant-se i creixent per a satisfer les necessitats d’aquells qui l’han habitat, com es pot veure fàcilment en l’arquitectura que el composa. Actualment ha estat renovat per oferir una agradable i còmode estada a tots vosaltres. És així doncs, un lloc ideal per retrobar-vos amb els més estimats -amics o família- al voltant d’una agradable taula, a la vora del foc o sota els monumentals plàtans.

El Mas es situa al punt central del triangle que formen les tres ciutats principals del Camp de Tarragona –Reus, Valls i Tarragona–. Estem a prop tant del mar, a 20 minuts de les platges de Tarragona i Salou, com de la muntanya, a 25 minuts de les muntanyes prelitorals de la Serra de Prades i del Parc Natural de la Serra del Montsant. Una combinació perfecte per conèixer el territori mediterrani de primera mà.

AFORAMENT 14
 des de 36 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PT-00207


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Terme de la Font
Vilallonga del Camp


SERVEIS