Skip to content

CASA SERRADO

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Masia rústica totalment restaurada que disposa de llar de foc de pedra tosca i calefacció central.

Situada a La Vall Fosca. En pocs minuts podem arribar a la Presa de Sallente, inici d’una ruta d’accés als múltiples llacs que hi ha en aquesta entrada al Parc Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A l’estiu l’ascens es pot realitzar en telefèric que puja de Sallente a l’Estany Gento.

Una vall rodejada d’estacions d’esquí (Boí Taüll, Espot Esquí, Port-Ainé…), activitats d’aventura (rafting, descens de barrancs, excursions a cavall …), monuments romànics i ermites que posen en evidència la història del territori. Així mateix, en pocs quilòmetres, es pot accedir al llac de Montcortès, al Museu dels Dinosaures i jaciments d’Isona, a la loteria nacional de la Bruixa d’Or de Sort i completar l’estada resseguint els 19 nuclis de la vall i gaudint de les activitas del municipi de La Torre de Capdella.

AFORAMENT 6
 des de 20 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PL-000161


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Únic, s/n
La Torre de Cabdella


SERVEIS