Skip to content

TORCLUM OLI D'OLIVA

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, Torclum Oli d’Oliva us ofereix un 15% de descompte en les visites d’oleoturisme.

KNOW THE PLACE

Som una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès (Tarragona) que porta generacions dedicada al cultiu de l’olivera. Actualment controlem tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir-te el millor oli d’oliva verge extra (oove) ecològic de la nostra terra.

Els nostres cultius estan situats en una zona privilegiada, als peus de la serralada Prelitoral, amb el Montmell a l’esquerra – el cim més alt del Baix Penedès – i unes vistes immillorables cap al mar.

Les condicions d’aquest paratge fan de l’oli de Torclum un producte molt especial. Una gran terra, la baixa pluviometria i un clima suau permeten fer una collita molt primerenca que comença cap a finals d’octubre.

El resultat és un oli afruitat excel·lent amb una tonalitat totalment verdosa.

El nostre oli d’oliva s’elabora exclusivament amb els fruits de les nostres pròpies oliveres, fet que ens permet controlar el producte des de l’origen.

Cuidem les nostres oliveres amb molta cura, seguint els principis de l’agricultura ecològica i reduint al mínim els processos mecanitzats.

Creiem en l’agricultura de proximitat. Per això el nostre oli no recorre grans distàncies: va directament de la nostra finca fins a la teva taula.

CAPACITY 2-30
 price from 20 €
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº:


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Plaça de Pau Casals, 5
La Bisbal del Penedès


SERVICES
STAY NEARBY

If you plan to visit this activity, below we propose a random selection of nearby accommodation where you can stay. If you want to see more, we suggest you go to the search engine by territories.