Skip to content

MAS SET-RENGS

Full house rental or rooms

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

KNOW THE PLACE

Mas Set-Rengs és una masia situada en un entorn natural privilegiat al cor de Catalunya, més concretament a Sant Salvador de Guardiola, un poble de la comarca del Bages.

Des de la masia es poden contemplar vistes a Montserrat, sens dubte un dels principals punts d’interès. Un lloc envoltat 100% de natura ideal per desconnectar dels grans nuclis urbans, sense contaminació acústica ni lumínica.

Es troba a 75 km de Barcelona, a 20 km de Montserrat, a 60 km de la platja de Vilanova i la Geltrú i a 152 km d’Andorra.

La casa rural compta amb 3 apartaments totalment equipats, dos d’ells amb capacitat per a 4 persones i l’altre per a 5 (es poden llogar tant individualment com conjuntament). Una sala comuna amb llar de foc, piscina amb zona chill out, taula de ping-pong, barbacoa exterior i parc infantil per als més petits.

CAPACITY 17
 price from 28 €/night
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº: PB-00395


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Mas Set-Rengs
Sant Salvador de Guardiola


SERVICES