Skip to content

CASA SERRADO

Rent only full house

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

KNOW THE PLACE

Masia rústica totalment restaurada que disposa de llar de foc de pedra tosca i calefacció central.

Situada a La Vall Fosca. En pocs minuts podem arribar a la Presa de Sallente, inici d’una ruta d’accés als múltiples llacs que hi ha en aquesta entrada al Parc Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A l’estiu l’ascens es pot realitzar en telefèric que puja de Sallente a l’Estany Gento.

Una vall rodejada d’estacions d’esquí (Boí Taüll, Espot Esquí, Port-Ainé…), activitats d’aventura (rafting, descens de barrancs, excursions a cavall …), monuments romànics i ermites que posen en evidència la història del territori. Així mateix, en pocs quilòmetres, es pot accedir al llac de Montcortès, al Museu dels Dinosaures i jaciments d’Isona, a la loteria nacional de la Bruixa d’Or de Sort i completar l’estada resseguint els 19 nuclis de la vall i gaudint de les activitas del municipi de La Torre de Capdella.

CAPACITY 6
 price from 20 €/night
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº: PL-000161


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Únic, s/n
La Torre de Cabdella


SERVICES