Skip to content

MASIA DEL TREMENDO

Lloguer casa completa o habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Camarles(balco del Delta de l´Ebre) és un bonic municipi del sud de la província de Tarragona que se situa a les portes del Parc Natural del Delta de l'Ebre i molt a prop de la Costa Daurada, famosa per les paradisíaques platges.

Aquí es troben els diferents allotjaments dels quals es compon el Complex Rural Masia del Tremendo: una Masia catalana dividida en dues plantes que es poden llogar juntes o separades i dos apartaments adossats amb què comparteixen instal·lacions exteriors.

Masia Planta Baixa i Masia Pis(4escalons exteriors) són les dues opcions d'allotjament que té l'edifici principal i tots dos comparteixen característiques, ja que distribueixen les places en 3 dormitoris cadascun i compten amb un bany, saló menjador i cuina totalment equipada ,també cadascun. Una cosa semblant passa amb els apartaments 1 i 2 que organitzen cadascun les seves 4 places en 2 dormitoris dobles (més 2 places addicionals/sofallit), i també disposen de bany, saló menjador i cuina totalment equipada,i dos espectaculars terrasses(20m2) enfront/sobrepiscina.Les 4 vivendes disposen de roba de llit i tovalloles de bany.

Tots els allotjaments disponibles al Complex Rural Masia del Tremendo tenen accés a les instal·lacions exteriors que veurem a continuació:

2 barbacoes amb llenya illimitada,2 porxes menjadors(20 o 30p) amb servei de menage,aigua ,llum i refrigerador inclosos, 1 porxet individual(8p),gran jardi amb grandiosa piscina amb hamaques i parasols,zona infantil/futbol7,wiffi , parquing,i tots els accessoris per fer paelles(gas butà o llenya).Els dos porxes es troven estratègicament situats en la MASIA i al gran jardí de la piscina.

Com a Complex d'Agroturisme, els propietaris ofereixen gratuïtament la ruta guiada de la sembra mecanitzada de l'arròs per dins de l'aigua durant els mesos de maig i juny,a més de la recol·lecció mecànica també per dins de l'aigua durant els mesos de setembre i octubre(participativa). Totes dues rutes es culminen (sense ser obligatori) en algun restaurant de la zona deltaica per assaborir les autòctones paelles d'arròs i marisc.I durant l´època de conreu de l´arròs (maig,octubre) s´organitzen les diferents feines participatives d´aquest conreu pels diferents municipis del DELTA DE L´EBRE.També ofereixen la participació agrícola de la recol·lecció d'olives ,garrofes i fruits, des del mes de setembre fins a desembre/gener,aixi com la participacio amb totes les feines anuals d´aquests conreus,i altres hortalisses.

AFORAMENT 28
 des de 35 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: HTUX-000302


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

Carrer 30, núm. 84
Camarles


SERVEIS