Skip to content

MASIA DEL TREMENDO

Lloguer casa completa o habitacions

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

Camarles és un bonic municipi del sud de la província de Tarragona que se situa a les portes del Parc Natural del Delta de l'Ebre i molt a prop de la Costa Daurada, famosa per les paradisíaques platges.

Aquí es troben els diferents allotjaments dels quals es compon el Complex Rural Masia del Tremendo: una masia dividida en dues plantes que es poden llogar juntes o separades i dos apartaments adossats amb què comparteixen instal·lacions exteriors.

Masia Planta Baixa i Masia Pis són les dues opcions d'allotjament que té l'edifici principal i tots dos comparteixen característiques, ja que distribueixen les places en 3 dormitoris i compten cadascun amb un bany, saló menjador i cuina totalment equipada. Una cosa semblant passa amb els apartaments 1 i 2 que organitzen les seves 4 places en 2 dormitoris dobles (més 2 places addicionals) i també tenen equipades estades comunes amb bany, saló menjador i cuina.

Tots els allotjaments disponibles a Complex Rural Masia del Tremendo tenen accés a les instal·lacions exteriors compartides que veurem a continuació.

Com a complex d'agroturisme, els propietaris ofereixen gratuïtament la ruta guiada de la sembra mecanitzada de l'arròs per dins de l'aigua durant els mesos de maig i juny. A més de la recol·lecció mecànica també per dins de l'aigua durant els mesos de setembre i octubre. Totes dues rutes es culminen (sense ser obligatori) en algun restaurant de la zona deltaica per assaborir les autòctones paelles d'arròs i marisc. També ofereixen la participació agrícola de la recol·lecció d'olives i garrofes, des del mes de setembre fins a desembre/gener.

AFORAMENT 28
 des de 35 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: HTUX-000302


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

Baixada dels Horts, s/n
Camarles


SERVEIS