Skip to content

MAS CODINACH

Lloguer només casa completa

AVANTATGES DE SER AMICS AMIGUES

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

CONEIX EL LLOC

El Codinach és una casa pairal del S. XIV, dedicada principalment a l'agricultura i a la ramaderia. Es troba al peu de la muntanya dels Munts i dins la Vall del poble de Sant Boi de Lluçanès, des d'on es gaudeix d'una vista immillorable del Montseny i el Pedraforca.

Molt aprop de la casa hi ha una antiga masoveria i uns graners acondicionats en allotjaments rurals independents (ARI), els quals han estat restaurats recentment, respectan al máxim la manera de viure d'abans, però amb totes les comoditats d'avui en dia.

Cal Masover està distrubüida en 4 habitacions, amb capacitat per 10 persones i dos banys. La Casa Nova, disposa de 3 habitacions per a 7 persones i dos banys. La Casa Xica té 2 habitacions per 4 persones, un bany i lavabo, la fà ideal per a escapades romàntiques.

Totes tres cases disposen de pati interior particular amb porxo, barbacoa i piscina.

Es poden llogar individualment o bé conjuntament segons necessitats. Volem acostar els animals als nens, cada dia cuidem les gallines i pleguem els ous, tirem blatdemoro als anecs, juguem amb els conillets, fem una volta amb burro i tirem palla als vedells. També matinades, senderisme, BTT, tennis taula. Es pot tastar la tipica coca de pà de Sant Boi, visitar el romànic més proper i passar els vespres a vora el foc fent torrades...Si busques un lloc per fer costellades, calçotades, trobades de familia o simplement viure a pagès, ja l'has trobat!

Els indrets d'interès són: Santuari de la Mare de Déu dels Munts (5 km), nucli antic del poble de Sant Boi (500 metres).Roure de la Senyora (1 km), Font de la casa (500 m), Baumada les Heures (3 km), Ermites properes: Sant Miquel de Gallifa, Sant Salvador de Bellver, Santa Llúcia i Sant Martí Xic.

AFORAMENT 10
 des de 40 €/nit
Web
Allotjament rural Allotjament rural
Agroturisme 2 Agroturisme
Establiment de Turisme Rural registrat a la Direcció General de Turisme de Catalunya: Registre nº: PB-000762


Contacta amb nosaltres

Agroturisme és un portal especialitzat sense ànim de lucre, pertanyent a la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, i no percep cap tipus de comissió per les reserves que els seus establiments associats van concretant amb els turistes i visitants.

UBICACIÓ

El Codinach, s/n
Sant Agustí de Lluçanès


SERVEIS