Skip to content

MASIA DEL TREMENDO

Full house rental or rooms

ADVANTAGES OF BEING "AMICS AMIGUES"

Si sou Amics Amigues de la Pagesia, visiteu amb millors condicions allotjaments i espais d’experiències agroturístiques. Ben aviat us informarem d’aquests avantatges.

KNOW THE PLACE

Camarles(balco del Delta de l´Ebre) és un bonic municipi del sud de la província de Tarragona que se situa a les portes del Parc Natural del Delta de l'Ebre i molt a prop de la Costa Daurada, famosa per les paradisíaques platges.

Aquí es troben els diferents allotjaments dels quals es compon el Complex Rural Masia del Tremendo: una Masia catalana dividida en dues plantes que es poden llogar juntes o separades i dos apartaments adossats amb què comparteixen instal·lacions exteriors.

Masia Planta Baixa i Masia Pis(4escalons exteriors) són les dues opcions d'allotjament que té l'edifici principal i tots dos comparteixen característiques, ja que distribueixen les places en 3 dormitoris cadascun i compten amb un bany, saló menjador i cuina totalment equipada ,també cadascun. Una cosa semblant passa amb els apartaments 1 i 2 que organitzen cadascun les seves 4 places en 2 dormitoris dobles (més 2 places addicionals/sofallit), i també disposen de bany, saló menjador i cuina totalment equipada,i dos espectaculars terrasses(20m2) enfront/sobrepiscina.Les 4 vivendes disposen de roba de llit i tovalloles de bany.

Tots els allotjaments disponibles al Complex Rural Masia del Tremendo tenen accés a les instal·lacions exteriors que veurem a continuació:

2 barbacoes amb llenya illimitada,2 porxes menjadors(20 o 30p) amb servei de menage,aigua ,llum i refrigerador inclosos, 1 porxet individual(8p),gran jardi amb grandiosa piscina amb hamaques i parasols,zona infantil/futbol7,wiffi , parquing,i tots els accessoris per fer paelles(gas butà o llenya).Els dos porxes es troven estratègicament situats en la MASIA i al gran jardí de la piscina.

Com a Complex d'Agroturisme, els propietaris ofereixen gratuïtament la ruta guiada de la sembra mecanitzada de l'arròs per dins de l'aigua durant els mesos de maig i juny,a més de la recol·lecció mecànica també per dins de l'aigua durant els mesos de setembre i octubre(participativa). Totes dues rutes es culminen (sense ser obligatori) en algun restaurant de la zona deltaica per assaborir les autòctones paelles d'arròs i marisc.I durant l´època de conreu de l´arròs (maig,octubre) s´organitzen les diferents feines participatives d´aquest conreu pels diferents municipis del DELTA DE L´EBRE.També ofereixen la participació agrícola de la recol·lecció d'olives ,garrofes i fruits, des del mes de setembre fins a desembre/gener,aixi com la participacio amb totes les feines anuals d´aquests conreus,i altres hortalisses.

CAPACITY 28
 price from 35 €/night
Web
Allotjament rural Rural accommodation
Agroturisme Agroturisme
Rural Tourism Establishment registered with the General Directorate of Tourism of Catalonia: Registration nº: HTUX-000302


Contact with us

Agroturisme is a specialized non-profit portal, belonging to the Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, and does not charge any kind of commission for the reservations that its associated establishments make with tourists and visitors.

LOCATION

Carrer 30, núm. 84
Camarles


SERVICES